Pentuja

Pentusuunnitelmiamme!

Syksylle 2019

ounou FI KVA Kjeborg's Only Ruby

 

 

 

 

 

 

FI KVA Kjeborg’s Only Ruby ”Olga  &  FI KVA PDP Hangenhelmen Gommellus ”Ounou”

Olga jätti ensimmäiseen pentueeseensa paljon hyvää: hyvää lonkkaa, erinomaista työmotivaatiota ja mitä parhaimpia perhekoiria. Siksi päädyimme käyttämään sitä toistamiseen samansukuisen uroksen kanssa. Tällä kertaa sulhakseksi valitsimme Ounoun. Tämä nuorehko uros on erinomainen työskentelijä, hyvin sosiaalinen ja aktiivinen harrastuskoira. Ounou on käynyt muutamissa näyttelyissä myös ulkomailla, tuloksena 2x sert ja 1x cacib. Kummatkin koirat työskentelevät erinomaisella työmotivaatiolla kaikkia valjakon paikkoja. Molemmilla on myös tulos Ruotsista keskipitkältä matkalta. Olga ja Ounou täydentävät toisiaan mukavasti ja odotammekin keskivertoa paremmalla moottorilla olevia pentuja monenlaisiin harrastuksiin.

Keväälle 2020

 

 

 

 

 

 

FI SE EE MVA Velvet Cloud of Severnaya-sam ”Kide” & Hangenhelmen Celmi ”Kelmi”

Ihanainen Kide on vakuuttanut meidät sekä näyttö- että käyttöpuolella. Kiteen lonkat ovat C/C ja silmät terveet (2019). Kelmi on H-pentueemme isä ja vahvan jälkeläisnäytön perusteella päätimme kysyä, josko Hurskaisen perhe luottaisi meihin toistamiseen. Kelmin lonkat ovat A/A, polvet 0/0 ja silmät terveet (2015). Odotamme pentueesta erinomaisia, loistavalla luonteella varustettuja koiria käyttöön ja näyttöön!

Kesälle 2020

FI&SE MVA Hangenhelmen Gorpisissi

 

 

 

uroksen tiedot tulossa!

 

 

 

POHJ FI SE NO LV MVA PDP Hangenhelmen Gorpisissi ”Sissi” &

Sissi on meidän porukan missi, kaunis ja kevytliikkeinen narttu, jolla on myös kiitettävä työmotivaatio ja johtajakoiran käskyt hallinnassa. Sissillä on peilattuna gRD (geografinen retinal dysplasia), jonka uusintapeilauksessa ell Lotta Axelsson peilasi merkityksettömäksi pigmettiläiskäksi gRDn sijaan. Sissi peilataan kuitenkin vielä kerran ennen astutusta. Uroksen tiedot tulossa myöhemmin.

Jos haluat tarjota Hangenhelmen pennulle aktiivisen kodin tai haluat lisätietoja pennuista ota yhteyttä:

Ari 040 7095852 (iltaisin)

Elina 040 7046480

hangenhelmen(at)gmail.com

 Pentumme luovutetaan rekisteröityinä, tunnistusmerkittyinä ja eläinlääkärin tarkastamina.

Mukaansa ne saavat pentupaketin, samyn pentuaapisen sekä 10 kg tuttua penturuokaa. Olemme kasvattiemme omistajien apuna ja tukena koko koiran elämän ajan.

Vastaa