Sijoitusnartut ja yhteistyöurokset

Sijoitusnartut

 

Hangenhelmen Illuusio "Halla" PPEK4

Hangenhelmen Illuusio ”Halla”

s. 8.12.2016

c/o Airiina Tenhovuori

Halla jäi I-pentueesta sijoitusnartuksemme. Reipas ja näppärä tyttö täyttää Airiinan valjakkoa emänsä Olgan ja Hangenhelmen Eeliksen (Eelis) ja Olafin (Hohtava Hanki) kanssa.

Seuraaviin uroksiin olemme varannet oikeuden käyttää niitä jalostukseen.

Hangenhelmen Hohtava Hanki "Olaf" NUO ERI1 SA

 

Hangenhelmen Hohtava Hanki ”Olaf”

s. 28.10.2015

om. Airiina Tenhovuori

Olaf on sosiaalinen ja erinomaisen työmoraalin omaava nuori uros. Olaf vahvistaa Airiinan valjakkoa ja treenaa myös Hangenhelmien yhteistreeneissä. Lennokasliikkeinen nuorukainen on kuvattu lonkiltaan B/B ja kyynäriltään 0/0. Olafilla on näyttelyistä SA ja REK-kokeesta ykköstulos.

 

Hangenhelmen Hämärän Hetki "Yoda" NUO EH

Hangenhelmen Hämärän Hetki ”Yoda”

s. 28.10.2015

om. Miia Katajisto

Yoda on vahvahermoinen ja iloinen uros, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Yoda juoksee valjakoissamme pyörä- tai vauhtiparissa. Yoda asustaa Miian ja Heikin luona Elean (Hh Enea) ja Lumon kanssa. Yodan lonkat ovat D/D.

 

 

Entiset sijoituskoiramme 

wilma

Hangenhelmen Brimadonna "Wilma"

FI KVA Hangenhelmen Brimadonna ”Wilma”

s. 10.8.2007-29.11.2016

Om. Päivikki Karppinen

Wilma on valjakossa voimakas työmyyrä vauhti- tai pyöräparissa. Wilma on aina valmis töihin. Vahvahermoinen ja vilkas koira. Wilma on juossut valjakoissamme kahdeksana vuotena ja sillä on myös tulos keskipitkältä matkalta (2×30 km). Wilma eläköityi keväällä 2016 ja palasi kotiinsa Kuhmoon Päivikin luo lopullisesti. Wilman lonkat ovat B/B ja silmät terveet. Wilma on E-pentueemme emä.

sohovi

Hangenhelmen Chofie "Sohvi"

FI KVA Hangenhelmen Chofie ”Sohvi”

s. 26.8.2009

Om. Päivikki Karppinen

Sohvi on arvonsa tunteva johtajakoira valjakoissamme. Sohvilla on loistava työmotivaatio ja ihastuttava ulkonäkö. Sohvin koti on Kuhmossa. Sohvi on juossut valjakoissamme viitenä vuotena. Sohvin lonkat ovat A/A ja silmät terveet. Sohvi on F- ja G-pentueidemme emä. Sohvi on jättänyt voimakkaasti ulkonäköään pentuihinsa.

ellu

 

 

 

 

 

 

FI KVA SM-REK-4-16 SM-REK-4-17 Hangenhelmen Enea ”Elea”

s. 9.10.2011

Om. Miia Katajisto

Elea juoksee valjakoissamme kaikkia paikkoja. Pieni ja pippurinen Elea siirtyi Miian omistukseen sijoitusajan päätyttyä. Elealla on C/C lonkat ja terveet silmät.

olgaFI KVA Kjeborg's Only Ruby

FI KVA Kjeborg’s Only Ruby ”Olga”

s.7.5.2013 Ruotsi

om. Airiina Tenhovuori

Olga on ensimmäinen tuontikoiramme ja täyttänyt kaikki toiveemme. Olga on nuoresta iästään huolimatta parhaita johtajiamme ja erinomainen työskentelymotivaatioltaan. Iloinen ja pirteä Olga on A/A lonkkainen ja silmiltään terve (muutama ylimääräinen ripsi). Olga asustaa Eeliksen (HH Eelis) ja Olafin (HH Hohtava Hanki) kanssa Airiinan hellässä huomassa.

Olga on I-pentueen emä ja siirtyi Airiinan omistukseen alkuvuodesta 2017.

filja

Hangenhelmen Filja "Filja"

SM-REK-4-16 & SM-REK-4-17 Hangenhelmen Filja ”Filja”

s. 3.8.2012

om. Riku Laine ja Marisa Rakennuskoski

Filja on ihanaisen Sohvin tytär ja ulkoisesti kuin kopio emästään. Rakastettava ja iloinen Filja juoksee valjakoissamme pääasiassa johtajakoirana veljiensä Velmun ja Leevin kanssa. Filjan lonkat ovat C/C ja silmät terveet. Filja asustaa Ciran (HH Enate) siskona Marisan ja Rikun luona.  Filja on J-pentueemme emä.

Hangenhelmen Delma ”Saana”

s. 12.7.2010

Om. Anne Pajarinen

Hangenhelmen Bäivänsäde ”Säde”

s. 10.8.2007 / k. 2015

Om. Anna-Liisa Aikio

Hangenhelmen Daneli ”Taneli”

s. 12.7.2010

Om. Anna-Liisa Aikio